Yrityksestämme


Pikku Istanbul on ravinnut pizzannälkäisiä Kempeleessä jo yli 20 vuoden ajan. Vahvuutenamme on ystävällinen palvelu sekä tuoreista raaka-aineista valmistettu herkullinen ruoka – niin pizzojen klassikot kuin erikoisemmatkin annokset. Tarjoamme suomalaiseen suuhun sopivan makuelämyksen turkkilaisin vivahtein. Kebablihamme on 100-prosenttisesti suomalaista, ja useimmat annoksistamme voidaan valmistaa myös gluteenittomana.

Aivan Kempeleen liikekeskuksen ytimessä palvelee 48-asiakaspaikkainen, viihtyisä Pikku Istanbul, ja Kauppakeskus Zeppelinissä voit pitää tauon shoppailusta istahtamalla herkkujemme ääreen Pizzeria Istanbul Centerissä. Kumpikin ravintoloistamme sijaitsee helppojen kulkuyhteyksien varrella ja parkkipaikkojen vieressä, joten meille on helppo tulla. Sama ruokalista on voimassa molemmissa ravintoloissa, ja kaikki annoksemme saat tietysti myös kotipakettiin.

Maksutapoina meillä käyvät pankkikortit, Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard sekä lounassetelit ja lounaskortit.

Moni asiakkaamme ajaa pitkiäkin matkoja lähikunnista vain herkullisten ruokiemme vuoksi – lämpimästi tervetuloa itse maistamaan, miksi!